luni, 28 mai 2012

Nonconformismul aplicat direct pe pielea ta


Varsta pubertatii cand nimeni si nimic nu te mai poate opri din deciziile pe care vrei sa le iei, care ar putea uneori sa nu fie dintre cele mai potrivite pentru tine, este momentul in care uneori sub influenta grupului de colegi sau prieteni din care faci parte te vei avanta in a-ti aduce intr-un stil cat mai categoric un nou look, care sa poate fi in ton cu varsta si idealurile pe care crezi in acest moment ca le ai.
Toate aceste actiuni debordante, care nu de putine ori conduc chiar la conflicte intre tineri si familiile lor, sunt expresie a modului in care acestia considera ca se pot exprima intr-un anumit moment al vietii lor si care pot aparea eventual in lipsa altor pasiuni sau ocupatii concrete. Cateodata aceasta forma de exprimare poate aduce schimbari radicale ale infatisarii proprii a tanarului razvratit, care din diferite motive nu reuseste sa-si gaseasca sensul actiunilor sale si doreste cu orice chip sa dovedeasca ca este stapan pe deciziile pe care le ia, astfel devenind mai matur, mai acceptat in grup, mai puternic in tot ceea ce vrea sa faca.
Pana la urma nimic nu este tragic in toata aceasta abordare, daca actiunea in sine este condusa intr-o directie care sa nu afecteze in mod direct sanatatea tanarului in cauza, sau care sa aduca prejudicii extreme ale infatisarii sale. Niciodata extremele nu au condus la nimic bun.
Un mod modern de exprimare al personalitatii si chiar a pasiunilor si hobby-urilor tinerilor este modalitatea de a se tatua si de a-si face piercing-uri, ambele actiuni facandu-se in diferite locuri de pe corp. Ca adulti apartinatori, daca se observa ca nu se poate anula aceasta decizie a tanarului, trebuie obligatoriu incercat sa incurajam orice decizie de acest gen de a se face intr-un salon tatuaje bucuresti, intr-un mediu steril si controlat din punct de vedere medical. Nicidecum nu vom incerca sa oprim brutal o astfel de actiune, pentru ca ea odata intiparita in mintea tanarului cu siguranta va fi dusa la finalizare prin orice metode, chiar in locuri total neindicate si necotrolate medical.
De aceea este mult mai util sa ducem o actiune de lamurire ca orice tatuaj sau piercing sa fie realizat in conditii optime de securitate medicala, numai si numai la un salon tatuaje bucuresti sau in alte saloane piercing bucuresti specializate.
Pe langa aspectul medical extrem de important al acestor actiuni, tanarul va putea gasi o indrumare profesionista si pana la urma artistica intr-un salon tattoo bucuresti pentru ca toti specialistii acestor saloane tatuaje detin o experienta artistica excelenta si o indemanare foarte buna in realizarea oricaror tatuaje bucuresti, incercand astfel sa ofere o consiliere pozitiva celor care doresc aplicarea pe piele a acestor mesaje cu adevarat artistice, dar in acelasi timp reprezentative pentru cel care le doreste.
Nu trebuie sa ai 18 sau 20 de ani pentru a intra intr-un salon tatuaje, pentru ca acest mic desen pe care il vei aplica pe piele sau acel mic cercel pe care il vei pune pe pavilionul urechii se va putea face chiar la varste mult mai inaintate. Expresia personalitatii in acest domeniu nu are varsta si de aceea toti cei care doresc sa intreprinda o astfel de schimbare, mai mare sau mai mica, in fizionomia lor, o pot face cu usurinta si fara prea multa durere fizica.
Personalul unui salon tattoo bucuresti, va avea grija ca pe toata durata operatiunii in sine, sa nu simiti o durere acuta, ci doar eventuale mici intepaturi care nu sunt atat de suparatoare. Sunt folosite substante anestezice locale care ajuta mult in timpul desenarii tatuajului sau a aplicarii piercingului.
Singurul aspect care este important in aceasta decizie este sa fiti siguri ca doriti sa faceti acest lucru si sa fiti incredintati pe deplin ca locul ales pentru aceasta actiune este unul recunoscut de catre clientii anteriori si bine cotat din punct de vedere al sigurantei medicale a acestui tip de interventie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu